Vermaak in de pub

Welke soorten entertainment bieden betere pups aan om te zorgen dat hun klanten zich meer vermaken en langer blijven om drankjes te bestellen? Dit zijn een paar van de populaire soorten entertainment die je in een goede kroeg kunt vinden.

Darten

Het bekende spel van de TV, maar dan live! Oefen je handtechniek, ga de uitdaging van je medespelers aan en probeer als eerste die 501 punten weg te gooien. Als je hier echt goed in bent, dan ligt er misschien wel een carrière als multinational op je te wachten.

Bordspellen

Leuk om te doen met een of meer vrienden. Alle bekende en onbekende bordspellen staan opgestapeld in een kast en geven jou de gelegenheid om elke week iets nieuws uit te proberen. Van klassiekers zoals schaken, Monopoly en Rummikub tot de nieuwste kaartspelletjes.

Lezen

Sommige pups zijn ingericht speciaal voor boekenliefhebbers. Je vind hier lange rijen vol klassieke romans en populaire nieuwe boeken. Een prachtige gelegenheid om tijdens het drinken te lezen – of vice versa.

Gokkasten

De ouderwetse, nostalgische gokkasten maken je bezoek aan de pub een stuk spannender, als je het niet erg vindt om wat geld uit te geven. De fel flikkerende lichtjes en hyperactieve geluidseffecten van een gokkast slepen je mee in het spel, net zoals de kans om een hoge jackpot te winnen dat doet. Vind je zulke gokkasten leuk? Misschien gaat je volgende bezoek wel naar een echt casino.

Poolen

Een volmaakte bruine kroeg heeft een grote biljarttafel pontificaal in het midden staan, waarop je poolen, biljarten en andere spellen met keu en bal kunt spelen. Net als darten is dit een van de pubspellen die tot een echte sport zijn uitgegroeid.

Previous article

Meedoen aan een pubquiz